COMUNITATE PENTRU BĂRBAȚI

DESCHIS PENTRU ÎNSCRIERE

Devino bărbatul care iți dorești să fii

Comunitate de Susținere și împuternicire exclusiv pentru bărbații integrii

Cum te poate ajuta comunitatea noastră?

Frăția este dreptul nostru de naștere! În lumea actuală a individualismului, am pierdut contactul cu puterea ritualistică și vindecătoare a bărbaților care se adună împreună în prezență profundă, ascultându-ne cu adevărat, acceptându-ne și inspirându-ne unii pe alții.

Când experimentăm această conexiune, ne simțim văzuți, iubiți și împuterniciți în esența și puterea noastră masculină. Pornind de la această bază, împuternicirea și transformarea se desfășoară în toate aspectele vieții noastre. Totul într-un mod foarte natural și autentic!

Mai jos vei afla cei 5 piloni de suport pe care comunitatea noastră este bazată și este aici pentru a te ghida și inspira!

Cei 5 Piloni de Susținere

Există 5 piloni principali în care comunitatea noastră de barbați este specializată și vă poate susține și împuternici! Click pe fiecare dintre acesti piloni, pentru a vedea descrierea.

Vei dezvolta o relație nouă și sănătoasă cu esența ta masculină, cultivând-o, integrând-o și trăind-o în moduri care sunt accesibile doar prin intermediul unei comunități de bărbați dedicați evoluției si succesului lor.

Primești îndrumare și sprijin pentru relațiile importante din viața ta și pentru a te ghida în stăpânirea energiei sexuale și navigarea călătoriei tale spre unirea cu puterea ta interioara.

Vei primi suport de înaltă calitate în călătoria ta evolutivă, în sănătate și bunăstare corp-minte-suflet, ceea ce se traduce în final în succes în toate aspectele vieții.

Primești îndrumare, claritate și încredere în călătoria ta către scopul și misiunea sufletului tău, inspirându-te să te implici în ceea ce crezi și vrei să creezi pentru tine și pentru lume in general.

Poți vindeca, trezi și integra linia ta ancestrală, permițându-ți să descoperi aspecte ale sinelui care erau latente, uitate sau fragmentate undeva in trecutul tău. 

Ce este inclus

ÎNTÂLNIRI ONLINE BILUNARE

Ne întâlnim cel puțin de 2 ori pe lună în apeluri video cu toți membrii. Fiecare împărtășește provocarea sa recentă și primește suport, reflecții si inspirație direct de la Remus și Alex.

COMUNITATE DE SUSȚINERE

Fii parte dintr-o comunitate exclusivă de bărbați cu inimi deschise, gata să împărtășească prezența lor cu tine și să se inspire reciproc prin experientele, sustinerea și pasiunile noastre.

INSTRUMENTE ȘI SOLUȚII PENTRU SCHIMBAREA VIEȚII

Acces exclusiv la instrumente, practici și perspective care schimbă viața, creând schimbări energetice puternice și succes în toate domeniile vieții tale unde e nevoie.

24/7 ACCES LA CHAT ȘI SUPORT

Obține suportul pe care îl meriți în viața ta de la membrii comunității, împărtășind descoperirile, provocările sau întrebările pe care le ai, printr-un chat de grup dedicat.

Cunoaște-ți Susținerea

Alex Buta | Co-Fondator

Alex, este un vizionar, scriitor intuitiv, entuziast al muzicii și coach de împuternicire. El îndrumă oamenii să-și recunoască esența sufletului și puterea creativă, trăind o viață prosperă în armonie cu scopul lor. După o trezire spirituală profundă la vârsta de 25 de ani, a experimentat transformări extreme, integrând linii ale vieților sale anterioare și descoperindu-și scopul și misiunea sa în viață și în lume, susținând oamenii în evoluția lor prin experiența sa personală. El a călătorit în diferite colțuri ale lumii și este stabilit în Costa Rica.

Remus Boroiu | Co-Fondator

Remus, este specialist în transformarea corporală, fitness și nutriție, oferind soluții pentru performanța fizică și mentalitatea adecvată pentru succes. Ca antrenor și campion de fitness cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, el își folosește expertiza pentru a îndruma oamenii către obiectivele lor de transformare corporală, dar și mentală și spirituală, bazându-se pe experiența sa personală. Remus, la rândul său, a călătorit în diferite colțuri ale lumii și este stabilit în Bali.

Întrebări Frecvente

Click pe întrebare pentru a vedea răspunsul

 • Când te alături, vei fi adăugat în grupul nostru de WhatsApp. De acolo poți primi deja sprijin și inspirație din partea membrilor grupului și vei fi anunțat când va fi următoarea întâlnire. De obicei, întâlnirea are loc la două săptămâni, într-o zi de sâmbătă, începând cu ora 15.
 • Întâlnirea va fi făcută printr-un apel video pe Google Meet sau Zoom și durează în jur de 60-120 de minute, în funcție de numărul de participanți.
 • Structura fiecărei întâlniri poate varia, dar intenția este întotdeauna aceeași. Ascultăm si ne exprimăm pentru a fi înțeleși, pentru a primi reflecții și pentru a crește și transforma, devenind versiuni ale noastre mai puternice cu fiecare întâlnire.
 • La începutul fiecărei întâlniri, vei primi ghiduri specifice pentru întâlnire, pentru a o desfășura armonios și eficient.

Comunitatea noastră este pentru tine dacă ești pregătit să primești puterea unui grup de bărbați de succes, deschiși la inimă și minte, asumați și puternici, dedicați să conecteze și să integreze puritatea și frumusețea esenței noastre masculine și să evoluezi în viață și în misiunea noastră într-un mod foarte eficient și autentic.

Da, desigur! Acest lucru este foarte încurajat. Poți oferi serviciile tale, găsi clienți și colabora cu oricine te conectezi în comunitate.

Minunat! Felicitări! Pur și simplu alege planul care funcționează cel mai bine pentru tine, din cele de mai jos. Dupa plata vei fi adăugat în Grupul de WhatsApp! De acolo, te vom ghida pe mai departe! Cand vei decide ca ai obtinut destula valoare de la comunitate si vrei sa nu mai participi, pur si simplu anunta-l pe Alex sau Remus direct si ne vom ocupa de asta fara nici o intrebare sau obligatie. 

Ești pregătit să ni te alături?

Alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine în acest moment. Dupa plata vei primi direct access la grupul de WhatsApp si te vom ghida de acolo. Dacă ai întrebări suplimentare sau nu ești sigur dacă această comunitate este potrivită pentru tine, contactează direct pe Remus sau Alex pe retelele de socializare de mai sus.

ABONAMENT LUNAR

Începe cu un abonament lunar de bază, lună de lună. Poți anula în orice moment când decizi că nu mai obții valoare de la aceasta comunitate.

99 / lună
 • 2-3 intalniri online luna de luna
 • 24/7 WhatsApp chat de grup
 • Exercitii speciale, unelte, continut exclusiv
 • Respiratie constienta si meditatie
 • Access la inregistrarile intalnirilor precedente

ABONAMENT PE 3 LUNI

Acest abonament e recomandat celor care își doresc susținere pe termen mai lung. Aici beneficiezi de o reducere de 50 €.

249 / 3 luni (50€ redus)
 • 6-9 intalniri online in decurs de 3 luni
 • 24/7 WhatsApp chat de grup
 • Exercitii speciale, unelte, continut exclusiv
 • Respiratie constienta si meditatie
 • Access la inregistrarile intalnirilor precedente
 • BONUS: 15% Reducere la programele lui Remus sau Alex

Calendarul intalnirilor in 2023

Intalniri Iulie
2 intalniri
 • 15 Iulie, ora 15:00 (ora Romaniei)
 • 29 Iulie, ora 15:00 (ora Romaniei)
Intalniri August
2 intalniri
 • 12 August, ora 15:00 (ora Romaniei)
 • 26 August, ora 15:00 (ora Romaniei)
Intalniri Septembrie
2 intalniri
 • 9 Septembrie, ora 15:00 (ora Romaniei)
 • 23 Septembrie, ora 15:00 (ora Romaniei)
Intalniri Octombrie
2 intalniri
 • 7 Octombire, ora 15:00 (ora Romaniei)
 • 21 Octombrie, ora 15:00 (ora Romaniei)
Intalniri Noiembrie
2 intalniri
 • 4 Noiembrie, ora 15:00 (ora Romaniei)
 • 18 Noiembrie, ora 15:00 (ora Romaniei)
Intalniri Decembrie
3 intalniri
 • 2 December, ora 15:00 (ora Romaniei)
 • 16 Decembrie, ora 15:00 (ora Romaniei)
 • 30 Decembrie, ora 15:00 (ora Romaniei)